NatuurlijkerWijs

Vakantie-/workshopweek:

 

 

Kom eens los van je druk bezette agenda! 

NatuurlijkerWijsGun jezelf een week lang ontspanning en verdieping in de prachtige natuurzuivere Morvan, een nationaal park midden in Frankrijk.

De week is bedoeld  voor iedereen die een bewuste stap wil zetten in een stukje persoonlijke ontwikkeling en groei, waarbij het speelse element in jezelf  weer ruimte krijgt.

Door in contact te zijn met de natuur creëer je rust en ruimte in jezelf.
D.m.v. coachingsvragen en opdrachten word je geprikkeld om dieper in jezelf te kijken en  je natuurlijke wijsheid te (her-)ontdekken.
Ook spelen we met  de klanken van je eigen stem, wat openend en bevrijdend werkt.
Met elkaar creëren we een veilige ruimte waar respect voor ieders eigen-wijs -zijn centraal staat.  Je krijgt meer inzicht en speelruimte voor jezelf.

Er is voldoende tijd om de prachtige omgeving te verkennen, het historische plaatsje Autun aan te doen of te relaxen in of bij ons zwembad, hot-tub en sauna.
Tijdens deze week worden alle maaltijden verzorgd:  van ontbijt,  lunch tot heerlijk diner met een glaasje wijn. Koffie en thee zijn inbegrepen.
Met vegetarische wensen kunnen we rekening houden.

De kosten voor deze workshop zijn   € 695,00 per persoon.
Niet inbegrepen in de prijs zijn individuele consumpties, reiskosten, reisverzekering, toeristenbelasting , persoonlijke verzorging (handdoeken), e.d..
Iedereen wordt ingedeeld in een beschikbare 1, 2 of 3 persoonskamer.
Het is mogelijk om (tegen meerprijs) de naast gelegen gÎte te huren voor minimaal 2 personen.  Het beddengoed is bij de prijs inbegrepen.

 

De coaches van deze week

Lucia van Koppen:
Vanaf jongs af aan ben ik nieuwsgierig naar hoe het leven werkt. Mijn natuurlijke sensitiviteit heb ik verder weten te ontwikkelen door  diverse opleidingen en trainingen te volgen:
o.a. Als medisch analiste; activiteiten -begeleidster; transformationeel coach/ trainer. En een diversiteit  aan trainingen in energiewerk; healing; klank en stemwerk. De jarenlange ervaring met het mogen begeleiden van mensen individueel en in groepen geeft mij grote voldoening.
Deze workshopweek organiseer ik samen met Getrud, die haar prachtige buitenverblijf ter beschikking heeft om een inspirerende week te kunnen aanbieden.

 

Gertrud Bink:
Na een levenlang buiten met de natuur bezig te zijn geweest in ons hoveniersbedrijf werd ook mijn innerlijke natuur steeds belangrijker voor me.
Het ontdekken en op natuurlijke wijze laten groeien van je innerlijke wijsheid wil ik graag delen met iedereen die daar voor open staat.
Ik heb naast het doen van energiewerk de opleiding voor transformationeel coach & trainer + groepsdynamiek bij Orbis gevolgd en werk inmiddels met veel plezier voor dit opleidingsinstituut. Daarnaast begeleid ik diverse persoonlijke coachings-trajecten, zowel voor bedrijven als particulier.
Mijn man en ik zijn trots op onze twee inmiddels volwassen meiden en onze kleindochter.  Ons huis in Frankrijk is een heerlijke ontmoetingsplek voor ons allemaal. De rust en de ruimte die ik daar vind wil ik graag met je delen.

 

De gastheer van deze week

Leen Born:
Hovenier en levensgenieter in hart en nieren. Samen met Gertrud ben ik de trotse eigenaar van ons Franse huis, welke inmiddels flink is opgeknapt. Mede door mijn grote creativiteit vind ik overal wel een oplossing voor. De natuurlijke elementen waar ik van houd, vind je terug in het door mij zelf gebouwde zwembad, de sauna en hot-tub!  ’s Avonds kan ik enorm  genieten van een lekker glas Franse wijn bij een knapperend houtvuur.

 

 

Concreet:

Wanneer:  zaterdag 
                  
Aankomst : vanaf 15.00 uur, met om 19.00 uur gezamenlijk diner.
Vertrek: op zaterdagochtend, na het ontbijt.
Waar:  Bellevue   71400 La Celle en Morvan, France. Op ongeveer 800 km van Utrecht
www.lacellarosa.nl
Kosten: € 595,-

Ïnschrijven:  Ingevuld inschrijfformulier sturen naar Lucia of Gertrud.
  Je bent ingeschreven wanneer het aanbetalingbedrag van € 95,- is   overgemaakt op rekeningnummer: ING 8176115 t.n.v. G.A. Bink te   Capelle aan den IJssel, o.v.v.  je naam, NatuurlijkerWijs 2015.
Het resterende bedrag van € 500,- behoort vóór 1 mei 2015 op de hierboven beschreven  rekening te zijn bijgeschreven.

De inschrijving verloopt op volgorde van aanmelding en aanbetaling. Vol=vol.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Als je jezelf hebt aangemeld ontvang je een bevestiging en nadere informatie.
 

Contact:   Lucia van Koppen
  
of: 

  Gertrud Bink,
  Capelle aan den  IJssel
  06-29043018 
  bobi@planet.nl

We kijken er naar uit jou te ontmoeten!