Reacties van cursisten

 

Hoi Lucia,

Ik wilde je nog even laten weten dat ik het een hele bijzondere ervaring vond om deel te nemen aan de workshop "Klank en Kleur in Beweging". Door van binnenuit de klanken te laten komen komt er ruimte en in deze ruimte pakte ik de penseel op en liet komen wat er kwam. Niets moest en alles is goed. Delen en lachen, het was heel mooi. Dank je wel. Groet Susan 
april 2014

"Met een klankbad van stem en instrumenten weet Lucia te raken door hoorbaar af te stemmen op je eigen energie. Ze heeft het vermogen om dat wat geraakt wil worden in trilling te zetten, daar woorden aan te geven en zo te resoneren op wat er in je omgaat. Als je jezelf beter wilt leren kennen en de moed hebt om gevoel en eventuele onderliggende emoties onder ogen te komen, dan heb je aan Lucia een krachtige coach/practitioner die diepere lagen weet te raken en je daarbij met warmte zal ondersteunen en begeleiden."

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Waar voor uw geld
Vriendelijke groet, Martijn
december 2012

Hoi Lucia, hier een stukje van mijn ervaring van de Eenheidsheling tijdens de Open Lichtavond:

Ik kom al enige jaren bij Lucia, heb bij haar diverse energieworkshops gevolgd.
En ben vaak op de Open Lichtavonden  om ervaringen uit te wisselen, een meditatie te ondergaan, en het nieuwsgierig blijven naar steeds nieuwe ontwikkelingen in de spirituele wereld. Dat boeit mij zeer. Deze ervaringen hebben mijn leven in alles verrijkt, zeer de moeite waard.
Maar nu mijn ervaring van een eenheidsheling, geheel nieuw voor mij.
Liggend op een matras en warm toegedekt onderga ik de heling, als eerste gaat er al een enorme ontspanning door mij heen, je overgeven aan wat komen gaat. Liggen in stilte en kijken wat het met je doet. Mijn zintuigen openen zich direct, geluiden hoor ik harder, reuk is verscherpt, je voelt van alles gebeuren in je lichaam, tintelingen, het warm krijgen, stromen van energie door je heen.
Als ik mijn ogen sluit zie ik heel veel kleuren voor me: eerst veel groen en blauw, daarna steeds meer geel en oranje.
De kleuren hebben voor mij betekenis koppelend aan de chakra's die ieder mens heeft.
Ze hebben mij wat te vertellen en daar kan ik weer verder mee. Door daarna de ervaringen met elkaar te bespreken, blijkt dat ieder een andere ervaring heeft. We leren van elkaar en ik leer ook weer meer over mezelf: Hoe sta ik in dit leven en wat wil ik ermee doen om alles eruit te halen wat er in zit. Er is zeker nog genoeg om te ervaren en te ontdekken, dus ik ga er zeker mee door.
Sandra.