Inspiratie / thema workshops

Een inspirerende workshopdag / of dagdeel met een thema.

Op de agenda vind je de data wanneer en wat  er gepland staat. 
 

Klank en Kleur in Beweging.

Een inspirerend  creatief samenspel van stemwerk en intu├»tief schilderen. Vanuit verbinding met je lichaam, je gevoelens d.m.v. je eigen stem ga je intuitief schilderen op doek. En hoe klinkt dat? Het werkt zeer verdiepend en verrijkend.   
 

Workshop Auragrafie tekenen

In deze workshop leer je hoe je kunt afstemmen op de energie van een persoon en door middel van een tekening informatie zichtbaar kan maken. De tekening geeft informatie over bewuste en onbewuste delen van de persoon:  zowel uit het verleden, heden, als toekomst. Datgene wat zichtbaar gemaakt wordt is helend voor de persoon waar je de tekening voor maakt. Je hoeft geen tekenervaring te hebben om een auragrafietekening te kunnen maken. Je leert hoe je jou eigen manier van tekenen en kleuren kunt lezen.
 

Stem en klankmeditatie

Ontspannend liggend op een matje genieten van de helende trillingen en klanken van akoestische instrumenten, zoals: klankschalen, gong, sjamanendrum, rainstick, etc afgewisseld met de klanken van mijn stem. Een diepgaande ontspannende ervaring die je zelf moet meemaken om te weten wat het met je doet.

 

Ontdek je eigen helende stem

Hoe vreemd is het om je eigen stem te laten klinken?! Hebben we het niet afgeleerd om zomaar vrij te klinken? hoe vaak is er tegen je gezegd dat je beter je mond kan houden? Deze workshop ga je actief met je eigen stem je energielichaam open klanken. Het werkt op een diep niveau bevrijdend en helend.