Ervaringen van cliënten:

 

"Als eerste dank je wel voor de mooie sessie. Indrukwekkend hoor. Ik voel me nog steeds kilo’s lichter. Bijzonder was wel, dat toen ik gisteren thuis kwam, allebei mijn problemen als eerste genoemd werden en ook in positieve zin in beweging waren gekomen. Echt fijn en bijzonder." Liefs van Ingrid.

"Met een klankbad van stem en instrumenten weet Lucia te raken door hoorbaar af te stemmen op je eigen energie. Ze heeft het vermogen om dat wat geraakt wil worden in trilling te zetten, daar woorden aan te geven en zo te resoneren op wat er in je omgaat. Als je jezelf beter wilt leren kennen en de moed hebt om gevoel en eventuele onderliggende emoties onder ogen te komen, dan heb je aan Lucia een krachtige coach/practitioner die diepere lagen weet te raken en je daarbij met warmte zal ondersteunen en begeleiden."

Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Waar voor uw geld.    Groeten Martijn

"Na een Soul Voice soundsessie bij Lucia ging ik direct oppassen op de kleinkinderen.Als een flits schoot het door mijn hoofd dat ik de kinderen opener, warmer,liefdevoller benaderde en op hen reageerde! De dag erop voelde ik me rustig en ontspannen. De dag daarna voelde ik me vrolijk,ik genoot van de dingen die ik deed en ik had plezier.Ik voelde me helemaal warm en ik kreeg zelfs energie van die dag. Dit merkte ik omdat ik niet direct in slaap viel en me helder voelde. Als ik terug denk voelde ik me zoals ik eigenlijk van oorsprong ben! En dit allemaal na een behandeling ....dat belooft wat !"
Groetjes Ria

"Ik was aan het leven op een automatische piloot...  ik was te gehaast met het leven en teveel met anderen bezig om ook daadwerkelijk te kunnen genieten. Door de verhelderende gesprekken en de healingsessies kwam ik weer steeds een stukje dichter bij mijn eigen ik! Ik mocht er zijn, want ik was waardevol en belangrijk... Je hebt de waardering niet nodig van anderen, maar juist die van jezelf... Dan kan je het echte geluk en de rust in jezelf gaan ervaren."
Groetjes J.

“Ik vond het heel bijzonder hoe we via een omweg bij de kern van mijn ‘probleem’ terecht kwamen. Hoewel ik heel uiteenlopende ervaringen, gevoelens en gedachten noemde, wist jij die met de juiste vragen en goed inleven als het ware te transformeren tot aanknopingspunten. Met die aanknopingspunten leidde je me naar de kern of de basisgedachte van waaruit alles te verklaren is. Ik was verbijsterd over het snelle resultaat en bovendien blij met de puzzelstukjes die in elkaar vielen. Daarmee werd voor mij ook nog eens het bewijs geleverd dat het helemaal klopte.”  Natascha

"Lucia, de eenheidsheling heeft me meer laten voelen dat het Zijn meer voor me doet dan heel hard werken om iets voor elkaar te brengen.
Ik heb altijd geleerd dat ik overal heel hard voor moest  werken om iets voor elkaar te krijgen, maar in deze nieuwe mooie tijd werkt het beter als ik gewoon Ben.
De intentie bewust te zijn van wat ik wil en daar naar gaan leven is de manier om het goede naar me toe te laten komen."  Liefs Jeannette

 "Geruime tijd ging ik zo iedere 10 dagen, na een coachingsgesprek met Lucia op de tafel liggen voor een eenheidshealing ivm mijn overspannenheid. Ik heb meerdere dingen ervaren tijdens de healingen. Maar het bracht me vooral ontspanning en het zorgde ervoor dat ik me beter ging voelen, zonder dat ik allerlei ellende boven tafel moest zien te krijgen. De gesprekken gaven mij inzichten en lieten me beseffen dat mijn gedachtes en de buitenwereld de overhand hadden, nu luister ik meer naar mijn gevoel en naar mijn eigen ik."  Groeten R.