Lucia van Koppen-Barendse (1956)

Vanaf jongs af aan ben ik nieuwsgierig naar hoe het leven werkt.
Met verwondering keek ik naar de wereld om mij heen en ik wilde het fijne ervan weten en ervaren. Opgroeiend  in een groot, hard werkend tuindersgezin werd mijn natuurlijke sensitiviteit vaak niet goed begrepen en was ik steeds op zoek naar wat Waarheid is.

Inmiddels heb ik een mooie levensreis gemaakt en heb ik mij weten te ontwikkelen door opleidingen te volgen en te werken in het reguliere medische circuit  en later in de psychiatrie als activiteitenbegeleidster.
Een diversiteit  aan opleidingen en trainingen in energiewerk; transformationeel coach/ trainer; heling; klank en stemwerk, maakte voor mij het levensplaatje groter en meer compleet.
Mijn Innerlijke Weten heeft meer ruimte gekregen, mijn (zelf-)vertrouwen en liefde voor het leven en de natuur is enorm gegroeid. En mijn Stem mag meer gehoord worden in de breedste zin van het woord.
Het leven zelf reikt mij natuurlijk ook steeds lering en groei aan. Zo heb ik samen met mijn man Ad een zoon en dochter groot gebracht en inmiddels kunnen we genieten van vier prachtige kleinkinderen.

Alles wat ik onderweg aan ervaringen heb opgedaan heeft me gevormd en doen beseffen dat alles onlosmakelijk verbonden is in een Eenheidsveld.
Het ‘leren leven’ is voor mij een dagelijkse bezigheid die nooit op houdt. Elke situatie of  persoon reikt mij iets aan. Als ik weerstanden ervaar weet ik dat er  iets geheeld wil worden in mij. Ik mag afrekenen met de slachtofferrollen en de verantwoording helemaal bij mezelf houden. Dit helingsproces vraagt natuurlijk tijd, inzicht en vooral liefde voor mijzelf!
Met alle zichtbare en onzichtbare hulp die ik ervaar doordat ik mij ervoor openstel gaat dit proces steeds sneller. Mijn insteek hierin is: Het mag in liefde, in verbinding en in speelsheid.

De jarenlange ervaring met het werken met mensen individueel en in groepen geeft mij grote voldoening.
Ik zet graag mijn kwaliteiten in voor degenen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken om inzicht en heling te verkrijgen in eigen gedragspatronen en weerstanden.

In mijn praktijk Essentiewerk bied ik die mogelijkheid aan en ook hierin is mijn insteek:
Het mag in liefde, in verbinding en in speelsheid!

 

Diversiteit aan opleidingen(energie)werk: o.a.

2012- febr.2014 Soul Voice® Practitioner Certificering bij Karina Schelde, grondlegster van de Soul Voice®
2010- 2012 Soul Voice® workshops, werken met de stem van je ziel
2009-2010 Post HBO diploma Transformationeel coach&trainer, Instituut Orbis
2001-2009 Activiteitenbegeleiding gewerkt bij GGZ Delfland
2009 Soundfulness, klank en stemwerk
2009 Eenheidsheling, certificeringsprogramma practitioner en trainer
2000-2004 maandelijks een weekend lichtwerk in België
1997 Shamballa Reiki master-teacher
1975 medisch analiste